Tyre&Auto Southbourne Group Review: Bil systemer at kræve regelmæssig Check-up

Der er væsentlige dele af bilen som ejere må forstå, for hvad de kan give med hensyn til at holde et køretøj kører korrekt. Her er nogle af dem:

  1. katalysatorer

Siden 1993 har kom alle benzin bil udstødningssystemer med en katalysator. Dens funktion er at reducere skadelige dampe af kulilte, kulbrinter og kvælstofoxider bliver udledt i atmosfæren. Konverteren sker ved konvertering af giftige gasser i vanddamp og mindre skadelige gasser.

Selvom katalysatorer kan vare et stykke tid, de har brug for regelmæssig check-up af professionelle eksperter. Dæk & Auto Southbourne har erfaringen til at give sådanne kvalitetsservice for bilejerne.

  1. bremser

Dæk & Auto Southbourne centre beskæftiger ekspert bremse specialister, der kan yde omkostningseffektive bremse vedligeholdelsesservice. De anbefaler to gange om året check-ups for optimal ydeevne for gennemsnitlige eller større end gennemsnitlige årlige kilometertal biler.

Gratis check-ups på dæk & Auto depoter leveres ligeledes. Dette inkluderer en digital-måling af slid på bremseklodserne, diske, sko og trommer, sammen med en komplet liste over de faktiske tilstand af din bremsesystem og en uforpligtende pristilbud på nødvendige værker skal gøres.

Dæk & Auto depoter bære et bredt udvalg af bremsesystemer til biler og lette erhvervskøretøjer til at vælge fra.

  1. dæk

Dæk skal udskiftes til at opretholde ydeevne og sikkerhed. At vælge den rigtige form kan være en udfordring for de fleste mennesker, der ikke besidder ekspertisen. Dæk & Auto Southbourne kan hjælpe du bestemme den korrekte størrelse og type af dæk samt de relevante kørevaner for hver enkelte driver.

Dæk er markeret specifikt grundlag af dato og sted, de blev fremstillet, hastighed, belastningskapacitet og størrelse.

For eksempel klassificerer følgende væg dækpåskrifter som følger:

A = 165–sektion bredde dæk.

B = 65–formatforhold eller profil af dækket.

C = 14–radius af dækket.

D = 79–lasteevne dækkets.

E = T – hastighed rating.

Livet i dæk vil variere afhængigt af visse faktorer: kilometertal af bil (høj eller lav), hvor de bruges ofte (indre by eller race sporet), samt kørevaner af brugeren (gennemsnitlig hastighed og acceleration eller mere sporty måde). Tye & Auto Southbourne eksperter vil hjælpe dig med at beslutte, som passer til din bil og din særlige drivende behov.

Regelmæssig servicering på dæk & Auto vil absolut udvide den effektive liv og bevare værdien af din bil. Deres teknikere er veluddannede til at håndtere enhver mærke og type af bilen ved hjælp af innovative værktøjer og teknikker til diagnosticering. Du vil også føle sig tryg, sikker og sikker på en elskværdig og pålidelig service de giver.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s